Om bloggen

Hem » Diverse » Om bloggen

Om bloggen

Om mig och bloggen

Sambo och tvåbarnsfar som förutom ett jobb i offentlig sektor även försöker hinna med att utveckla fritidsintressena och gården vi bor på samt när tid finns, allt annat man vill göra.

Jag är en nörd, gillar att djupdyka i ämnen som intresserar mig, ibland kortare tidsperioder, ibland längre. Nöjer mig inte förrän jag bemästrar det som kan bemästras (eller finner det tråkigt då det var för enkelt). Har en långtgående intresse för matlagning och tillhörande utrustning, allt från knivar till barbequegrillar och vedugnar.

Jakt och skytte är ett annat intresse som hängt med länge, laddar egen ammunition för att få det jag vill ha, inte det tillverkaren tycker jag ska ha. Fungerar riktigt bra när man väl kommit över första tveksamheterna kring att ladda och skjuta något som man själv mätt och och byggt ihop.

Fotograferingen till sist, mitt äldsta intresse, började redan i 7-års åldern och har alltid funnits som en del i min vardag. Under gymnasieåren och några år till laddades det film på flergångrullar, framkallades filmer och bilder i egna mörkrummet. När sedan digitalkamerorna inte var tokdyra (dvs när man kunde köpa en 2MP-kamera för under 20.000 kr) passade jag på att göra bytet till digitalt. Det har dessutom visat sig att äldste sonen har ett visst intresse och fallenhet för fotografering, liksom sambon, som är nästan lika fanatisk hon när det gäller fotografering.

Bloggen kommer att behandla sådant jag finner intressant och värt att skriva om. Det kommer definitivt att ske i skurar, ibland regelbundet, ibland många månader mellan inläggen.

Välkommen till min blogg!

 

By | 2017-12-26T09:05:51+00:00 december 29th, 2013|Diverse|0 Comments

About the Author:

bive
Jägare, tvåbarnsfar, fotograf, matlagningsfanatiker, prepper och allmän nörd.
%d bloggare gillar detta: